Om


Alle produkter laves på bestilling og derfor er der en produktionstid, og da jeg er alene på alle poster, af alt fra marketing, udvikling af nye produkter, til produktionen og til pakning og forsendelser og i nogle tilfælde, udkørsel med varer, ja så er min tid godt brugt.


Jeg modtager rigtig mange beskeder dagligt, og hvis du ikke har fået svar i løbet af et par dage, er du velkommen til at ringe direkte til mig på 50513142 - kan jeg ikke tage tlf, skal du blot lægge en besked, så ringer jeg tilbage.


Mission: 


Råt & rustikt træ med kant, sjæl og charme.

med Knaster, ridser, revner, harpiksudtræk og det uperfekte, i en verden af masseproducerede spånplademøbler, handler By Westerberg om boligindretning af alt fra udtjent træ fra gamle slidte paller med naturlig patina, til brugte planker og til nyere brugt konstruktionstræ, stolper og planker.


Rustikke møbler, nips og boligtilbehør, med charme sjæl og glød.

Produkterne fremstår rustikke med liv, sjæl og kant.

Træ er levende materiale, og hver enkelt stykke har sin egen historie.

 

Vision:

I år 2025 skal alle produkter består af 90% genbrug. Skruer, søm osv. vil være de sidste 10%.


I år 2024/25 skal værkstedet udbygges så der kan være plads til en lille udstilling af produkterne, mere plads til at producere, malerum og et lille kontor.

 

Værdier:

Det er vigtigt for By Westerberg at blive ved med at have glæde ved at producere træmøbler m.m. og ikke bare være en masseproducerende virksomhed, som spytter varer ud som er lavet uden omtanke og fornøjelse.

By Westerberg vil være en virksomhed som sælger sine produkter til priser som alle kan være med til at betale samtidig med at omkostningerne ved produceringen bliver betalt.

Bæredygtighed og innovation vil være i fokus og være med til at bevare glæden og hjertet i arbejdet.